Bijna weekend of werken

Het is alweer vrijdag en wat vliegen de weken of klink ik nu als een oud wijf? maar toch zou ik soms willen dat er meer uren in een dag zaten, oooooh wat cliché of niet?

En toch is het dan ook wel weer lekker als het vrijdag is en dus bijna weekend, heerlijk. Met een webwinkel gaat het eigenlijk altijd door en gelukkig maar, als ik een een boek lees, op een terrasje zit of iets anders doe in de avonduren of in het weekend dan draait de winkel door, ben ik bereikbaar in de winkel via de chat en dat heeft ook wel iets magisch. En hoe heerlijk is het als je dan stoer in het weekend soms je telefoon toch even uitzet of van het geluid haalt omdat niet alles om de winkel draait tenslotte. En je dan toch even stiekem kijkt, want ik kan het niet laten en alles goed loopt en mensen de leuke nieuwe items bekijken, zalig en wat is het toch fijn om ondernemer te zijn.

En natuurlijk is het niet altijd rozengeur en maneschijn als zelfstandig ondernemer maar dat is het op een kantoor met nepplanten, zeurende collega’s tenslotte ook niet of wel?
Ik vind het heerlijk om als zelfstandige te werken, zelf te beslissen, zelf verantwoordelijk te zijn en vooral heel blij kunnen worden van nieuwe items, bestellingen en enthousiaste reacties.

Als een bestelling niet goed gaat, niet tijdig afgeleverd wordt door welke bezorger dan ook of ik mijn administratie te lang uitgesteld heb, want dat kan tenslotte morgen ook, dan denk ik ook wel eens aan zo’n kantoor met veel leuke collega’s die af en toe koffie voor je halen en leuke verhalen vertellen en waar je om 17.00 uur de deur achter je dichtgooit op een vrijdag en dan even niets meer hoeft qua werk…..
Maar toch zou ik niet willen ruilen want wat is het toch fijn als je weer trots bent dat als alles op zijn plek valt, er een bestelling binnenkomt, de nieuwe collecties nog mooier zijn als je hoopte, je naar een netwerkbijeenkomst gaat en leuke, interessante mensen ontmoet, je zelf beslist wanneer je koffie pauze houdt en alle andere leuke dingen, te veel om op te noemen. Hier spreekt een blije ondernemer.

 

Ik zeg fijn weekend!

 

Wil je ondertussen meer informatie over de leuke producten van Famozo stuur ons dan een bericht via onze webwinkel, via Social Media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

 

En natuurlijk kun je ons ook volgen op: Twitter, Facebook of op Instagram

 

https://www.facebook.com/famozo.nl
https://twitter.com/Famozo_nl
https://www.instagram.com/famozo_nl
www.famozo.nl

Advertenties

2 gedachtes over “Bijna weekend of werken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s