Warm weer, vakantie en inspiratie

Terwijl ik dit schrijf is het weer buiten een beetje triest, regenachtig en eigenlijk heeft het wel iets van herfst maar toch is het warm. Tja, dit is Nederland dus het is niet iedere dag 25 graden met een blauwe lucht met een zonnetje dat vrolijk schijnt maar is dat erg? Ik vind van niet, van mij mag het af en toe wel even flink regenen en ochtend mist en bewolking is ook niet erg als we af en toe ook het zonnetje maar zien. Goed, genoeg over het weer want daar gaat het al zo vaak over. Het is ook de periode waarin veel mensen Nederland verruilen voor een ander leuk land of misschien hun eigen woonplaats even verruilen voor een van de Waddeneilanden of een ander provincie, heerlijk.
Het is heerlijk om even iets anders dan anders te doen, niet naar je werk te hoeven, niet volgens de klok te leven maar ook het is ook heerlijk om nieuwe ideeën op te doen voor je interieur. En nu hoef je niet gelijk naar een woonbeurs, interieurwinkel of iets dergelijks maar kijk eens om je heen, soms zie je in de natuur prachtige kleuren die je inspireren en die misschien wel erg mooi staan op een muur of op een kast of verblijf je in een hotel waar de kamer ontzettend mooi is, je hoeft het niet exact te kopiëren maar je kunt er wel inspiratie uithalen.
En wat nog eens extra leuk is als je hier iets mee doet in je eigen interieur denk je af en toe nog even terug aan die fijne vakantie, die mooie plek, dat geweldige uitzicht, die leuke mensen, die heerlijke zee- of berglucht etc.
En ook op een zwaar bewolkte dag, als er weinig licht is kun je genieten, zelf hou ik erg van zwart en wit in het interieur en dit zijn de dagen dat je bijvoorbeeld een mooie foto kunt maken van een stijger in het water, wolken en een berg, daar vervolgens wat extra drama in gooien met een grijsfilter op je camera. En als de foto mooi is deze bij thuiskomst uitvergroten, inlijsten of iets dergelijks en dit geeft weer een prachtig effect op de muur in een simplistisch interieur met veel zwart en wit.
Soms zit inspiratie in een klein hoekje en maakt het thuis een heel verschil.

Ik zeg fijne vakantie, stel je open en kijk eens goed om je heen voor een beetje inspiratie maar geniet vooral van de mooie momenten, de vrijheid en de omgeving!

 

 

Wil je ondertussen meer informatie over de leuke producten van Famozo stuur ons dan een bericht via onze webwinkel, via Social Media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
En natuurlijk kun je ons ook volgen op: Twitter, Facebook of op Instagram

 

https://www.facebook.com/famozo.nl
https://twitter.com/Famozo_nl https://www.instagram.com/famozo_nl
www.famozo.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s