Het nieuwe Woonseizoen

Tja, ik kan er lang of kort over zijn maar de vakanties liggen achter ons, althans voor de meesten van ons. We kijken bijna weer uit naar de volgende vakantie met dit regenachtige herfstweer maar kan het niet anders? kun je niet in de herfst en in de winter nog een beetje dat zomergevoel vasthouden? dat gevoel van vrijheid, rust en even niets….

Ja dat kan! en wel met onze nieuwe collectie van Acrila, geloof het of niet maar in september was Maison Object in Parijs en dan verwacht je toch een beetje donkere kleuren, warme sferen, waxinelichtjes en plaids maar Acrila kwam met een frisse nieuwe collectie. In deze blog vind je een aantal foto’s van de nieuwe collectie en je moet het met me eens zijn het heeft iets van vakantie, lente, zon, strand etc. Leuke schommelstoelen met frisse kussens in de Beach House Style, een Surf Board die als decoratie in de woonkamer of werkkamer gezet kan worden en wat dacht je van decoratieve cactussen in vrolijke kleuren. Sommige mensen vinden de producten van Acrila duur maar design items zijn altijd duurder geweest en denk er dan ook bij dat de producten alleen op bestelling gemaakt worden en je de items niet ziet in iedere winkel of huiskamer, het kost iets meer maar het is ook tijdloos, mooi en uniek.

En zeg nu zelf, vakanties zijn ook niet goedkoop, althans niet bij mij en hoe heerlijk is het dan als iedereen op zijn koeienvachtje voor de haard ligt en jij gewoon lekker relaxed met je Mojito in een schommelstoel zit, de verwarming wat hoger en kijkt naar je Surf Board en dat gewoon in je eigen woonkamer, geen Schiphol, geen gezeul met koffers, zand tussen je tenen maar gewoon iedere dag een beetje de sfeer van de Antillen in je eigen strandhuis. Proost, Salud, Cheers, Prost, Salú!

 

Wil je ondertussen meer informatie over de leuke producten van Famozo stuur ons dan een bericht via onze webwinkel, via Social Media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

 

En natuurlijk kun je ons ook volgen op: Twitter, Facebook of op Instagram
https://www.facebook.com/famozo.nl
https://twitter.com/Famozo_nl https://www.instagram.com/famozo_nl
www.famozo.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s